Mobielvriendelijke website

Zoekmachine Google heeft een belangrijke wijziging doorgevoerd:  Websites die niet mobielvriendelijk zijn, verschijnen minder prominent in de zoekresultaten als er gezocht wordt via een mobiele device (smartphone, tablet)

Als je website bijvoorbeeld te kleine letters gebruikt of de menu's te klein zijn om gemakkelijk te bedienen met je vinger, dan zal je site in de google-resultaten zakken.

Ook als je website te breed is voor de mobiele schermen, zodat de bezoeker horizontaal moet scrollen, wordt dat door Google bestraft en levert het een significant slechtere vindbaarheid op.

Wij zorgen ervoor dat -als je gevonden wilt worden, en wie wil dat nu niet- je site door onze webdesigner mobielvriendelijk (responsive) gemaakt wordt om een goede notering te krijgen binnen de resultaten van Google, maar vooral ook om de steeds groter wordende groep van mensen die mobiele apparaten gebruiken om op het web te surfen te kunnen bedienen. Voor hen wil je natuurlijk goed, duidelijk en leesbaar voor de dag komen!